Rakott tarhonya kolbásszal és fürjtojással

340968307_228433296509479_7325757088253831486_n

Rakott tarhonya kolbásszal és fürjtojással

 

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

1. Két kanál forró zsírban vagy olajban megpirítunk egy közepes fej, apró kockára vágott vöröshagymát és 300 g tarhonyát. Amikor rózsaszínű a tarhonya, megsózzuk, és annyi vízzel öntjük fel, hogy kétujjnyira ellepje, majd puhára pároljuk.
2. Kizsírozott tűzálló jénai tálba rakunk egy sor tarhonyát, utána egy sor karikára vágott füstölt kolbászt, majd ismét tarhonyát és erre karikára szelt kemény tojást. A lerakást addig folytatjuk, amíg a készlet tart.
3. A tetejére ízlés szerint tejfölt sajttal szórhatunk, majd sütőben süssük jól át.

Bátran vágjatok bele, nekünk nagy kedvencünk.

Egyszerű, gyors, isteni.

Jó étvágyat kívánunk!