Egy gyors, finom, és látványos svédasztalra való ételt szeretnék Nektek bemutatni, mely kevés hozzávalóból készül el rövid idő alatt.
(5 darabbal számolj személyenként)
Erre lesz szükséged:
- közepes méretű gombák
- Yourméé fürjtojás (ugyanannyi ahány gomba)
- só, bors
- kevés pirospaprika
- fokhagymapor
- friss bazsalikom
- kevés olaj
Így készítsd el:
- A gombákat mosd meg, a szárukat óvatosan törd le, majd üregükkel felfelé olajjal kikent tűzálló tálba helyezd el.
- Szórd meg sóval, borssal, pirospaprikával és fokhagymapor keverékével, illetve a finomra aprított bazsalikommal, és locsold meg kevés olajjal, majd 200 fokra előmelegített sütőbe told be kb 10-15 percre.
- Ezután vedd ki az edényt, és minden gombába óvatosan üss bele 1-1 fürjtojást, ezután kissé fűszerezd meg, és told vissza további 5-6 percre a sütőbe, amíg a tojásfehérje meg nem dermed.
Jó étvágyat!