Gyors, finom, és látványos falatka, svédasztalon előételként, ünnepi fogásként Karácsonykor is kiváló fogás.
Hozzávalók:
- 1 doboz Yourméé fürjtojás (24db)
- 24 szelet bacon
A páchoz:
- 5 cikk fokhagyma zúzva
- kakukkfű (szárított)
- só és bors ízlés szerint
Elkészítés:
- A fürjtojásokat lobogó vízben keményre főzzük, majd hideg vízbe tesszük, és megpucoljuk.
- A pác hozzávalóit összekeverjük, majd beletesszük a meghámozott tojásokat.
- Legalább egy napig hagyjuk érlelődni, majd kiszedjük a tojásokat a pácból, megtöröljük, majd a baconszeletekbe tekerjük.
- Egy serpenyőbe kevés olajat töltünk, és körbe-körbe ropogósra sütjük. Hidegen-melegen egyaránt fogyasztható.
Jó étvágyat!