Kolbászos tészta krémes paradicsomszósszal

szélesmetélt

A tökéletes comfort food egy hosszú nap után! 

 

Van az az étel, ami már az első falatnál melegséggel tölt el – ez a kolbászos tészta pontosan ilyen!
A zamatos sütnivaló kolbász, az illatos fokhagyma és a selymes paradicsomszósz tökéletes harmóniát alkot, a főzőtejszín pedig extra krémessé varázsolja ezt a fogást.

A Yourméé fürjtojásos szélesmetélt száraztésztája adja a különleges ízt és textúrát, ami még gazdagabbá és laktatóbbá teszi az ételt.
Egy pohár fehérborral készítve pedig nemcsak az ízek mélyülnek el, hanem az egész főzés egy igazi élménnyé válik.

Egyszerű, laktató és ellenállhatatlan – próbáld ki te is ezt az ínycsiklandó receptet!

👇

 

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

  1. A serpenyőbe felhevítjük az olívaolajat.
  2. Hozzáadjuk a hagymákat és üvegesre pirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a bélből kifordított kolbászhúst és a fakanállal szétnyomkodjuk, majd tovább pirítjuk kb. 10 percig.
  4. Hozzáadjuk a fehérbort és addig főzzük, amíg vissza nem redukálódik a bor.
  5. Hozzáadjuk a paradicsomszószt és fűszerezzük.
  6. Folyamatos keverés mellett kb. 30 percig főzzük, majd hozzáadjuk a főzőtejszínt.
  7. Ezalatt al dente-re főzzük a tésztát, majd hozzáadjuk a szószhoz és összeforgatjuk.
  8. Reszelt parmezánnal tálaljuk. 🍝

 

Próbáld ki a kolbászos tészta krémes paradicsomszósszal igazi olaszos ízélményét, és tedd még különlegesebbé a fogást a Yourméé 40 fürjtojásos szélesmetélt prémium száraztésztájával!

Kattints IDE és vásárold meg MOST, hogy otthon is átélhesd az olasz gasztronómia varázsát!

 

További ínycsiklandó receptekért, friss tartalmakért az egészséggel kapcsolatban, kattints IDE!

 

Varázslatos napot kívánok, szeretettel: Livi