4 ok amiért érdemes fürjtojásos tésztát fogyasztanod

orsó tészta

 

4 ​ok ​amiért érdemes fürjtojásos tésztát fogyasztanod​

 

A Yourméé 40 fürjtojásos száraztésztái nyíregyházi gazdaságunk fürjtenyészetéből származó fürjtojásokból készülnek, ezáltal egy innovatív megközelítést képviselnek a hagyományos száraztészta készítésében.

Egyre inkább népszerűvé válik, és sokan döntenek amellett, hogy ezt az új, fürjtojásos változatot válasszák az étkezéseikhez.

 

Miért?

  1. **M​a​g​a​s​sabb ​t​á​p​é​r​t​é​k​
  2. **K​ü​l​ö​n​l​e​g​e​s​ebb ​í​z​v​i​l​á​g​​
  3. **Kevésbé allergizálhat
  4. **Könnyen emészthető

 

Fontos tudnod, hogy a fürjtojás kevesebb zsírt és koleszterint tartalmaz pl. a tyúktojáshoz képest, vagy hogy nem ultrafeldolgozott termékről beszélünk, ezek a szempontok mind különösen fontosak lehetnek Neked is az egészségesebb táplálkozásod szempontjából, mint Violának:

„Vágytam arra, hogy végre találjak egy valóban fnom, ízletes tésztát. Olyat, ami nem fő szét, és nem tojáslé van benne, nem silány minőségű és nem is mérik arany árban.

Egy levestésztával kezdtem, és mondhatom nagyon meglepődtem, hogy milyen ízletes és jó mínőségű a termék, majd a többit is végig kóstoltam és a vendégeimmel is megkóstoltattam. Mindenkinek nagyon ízlik! Most, hogy már a weboldalon is tudok rendelni, még gazdaságosabb, és kényelmesebb a vásárlás.

Szeretettel ajánlom, kóstoljátok meg a termékeiket, mind nagyon finom. nem mellesleg a​ ​

v​á​l​t​o​z​a​t​o​s​ ​é​t​r​e​n​d​ ​é​s​ ​a​z​ ​e​g​é​s​z​s​é​g​e​s​ ​t​á​p​l​á​l​k​o​z​á​s​ ​r​é​s​z​e​k​é​n​t​ ​é​r​d​e​m​e​s​ ​l​e​h​e​t​ ​b​e​é​p​í​t​e​n​i​ ​a​z​ ​é​t​r​e​n​d​b​e​.

 

Kóstold meg, garantáltan nem fogsz csalódni!

 

Legyél Te is Yourméé!

 

Kérdés esetén nyugodtan keress minket üzenetben, vagy hívj minket a megadott elérhetőségeken, illetve ha viszonteladó partnereink közé szeretnél tartozni.

 

Szeretettel üdvözöllek, meseszép nyári napokat kívánok!

 

Livi